روش های ضد عفونی آب آشامیدنی
روش های ضد عفونی آب آشامیدنی
نیاز به کیفیت آب آشامیدنی به طور مداوم در حال افزایش است. این ناشی از منابع "کامل" بیشتر آلودگی است. اگر آب به درستی تمیز نشود، مواد غذایی و نوشیدنی های تولید شده روی آن می تواند تاثیر منفی بر سلامت ما داشته باشد. بنابراین، تصفیه آب آشامیدنی یکی از ویژگی های ضروری زندگی مدرن است.
تمیز به نظر برسید (ناخالصی های ناخواسته و میکروب های مضر)؛
خوشمزه و شفاف باشد.
اینها الزامات اساسی هستند که برای هر آب آشامیدنی اعمال می شود. البته شرایطی وجود دارد که باید از روش های ضدعفونی خاصی استفاده کرد. ممکن است به طور فزاینده ای چنین اصطلاحی را پیدا کنید "ابزار آب". معمولاً در مورد سطح سختی آب آشامیدنی صحبت می شود.
صرف نظر از کیفیت منبع، تنها یک ماده ضد عفونی کننده برای هر تولید کننده آب آشامیدنی در این فرآیند وجود دارد.
با روش اثر، دو گروه با ضد عفونی آب آشامیدنی از هم جدا می شوند. این گروه ها در جدول زیر نمایش داده شده اند:
معروف ترین و پرمصرف ترین ضدعفونی کننده آب آشامیدنی کلر. چنین محبوبیتی با کارایی، سهولت اجرا و هزینه کم معرف ها تأیید می شود.
پیوندهای شیمیایی اکسید کننده کلر در آب آشامیدنی تأثیر مخربی بر میکروارگانیسم های مخرب دارد.
ضد عفونی کردن تنها اثر کلرزنی نیست. ضد عفونی کننده آب آشامیدنی کلر بر شاخص های ارگانولپتیک تأثیر می گذارد، تولید مثل جلبک ها را متوقف می کند، به عمر طولانی عناصر فیلتر کمک می کند، آب آشامیدنی را از اشکال مختلف منگنز و آهن تصفیه می کند، آب بی رنگ است.
اما کلرزنی راه مناسبی برای تصفیه آب نیست. کارشناسان مدتهاست که نگران استفاده از کلر برای تصفیه آب آشامیدنی هستند. نتیجه ترکیبات کلر آلی به فعال می تواند منجر به تشکیل خطرناک ترین تری گلیسیرید برای سلامتی ما شود. این مواد متعلق به مواد سرطان زا هستند که باعث ظهور سرطان در بدن انسان می شوند. آب کلر شده جوشانده نمی شود زیرا غلظت کافی کلر باعث تشکیل دیوکسین (قوی ترین سم) می شود.
با ترکیبات کلر، توسعه چنین بیماری هایی با:
اندام های گوارشی و کبدی
نارسایی قلبی
فشار خون شدید
آترواسکلروز